Igazgatói közlemény

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Mindenekelőtt nagy tisztelettel köszönjük meg a szülőknek, diákoknak a konstruktív, segítőkész hozzáállást ahhoz, hogy intézményünkben is rövid időn belül sikerült megvalósítani a digitális tanrendre való átállást. Kollégáim nagy lelkesedéssel álltak neki a feladatnak, így nekik, és Önöknek köszönhetően néhány diák kivételével mindenkinek sikerült bekapcsolódni a digitális tanulásba, melynek lehetőségei leginkább a KRÉTA felületen valósulnak meg, de lehetőség van a Google Classroom alkalmazásban, valamint a zárt osztálycsoportokban is a tananyag továbbítására, és a visszaküldésre.

Az online tanítás hétfőtől péntekig, minden nap 8.00 és 13.30 között zajlik az órarendi óráknak megfelelően. Ez azt jelenti, hogy tanáraink ebben az időszakban a diákok és a szülők számára elérhetőek, segítséget nyújtanak a tanulásban.

Fontos! Azok a szülők, akik jelezték osztályfőnökük felé, hogy nem valósítható meg számukra a digitális oktatásban való részvétel, a tananyagot heti bontásban az intézmény portáján vehetik át nyomtatott formában minden hétfőn 9.00-10.00 óráig, a megoldott feladatokat pedig pénteken 9.00-10.00 óra között adhatják le. Számukra az értékelés ezt követően történik meg.

Felhívom a szülők figyelmét arra is, hogy amennyiben a gyermekük számára időközben igénybe kívánják venni az önkormányzat által biztosított étkezést, vagy kérik a kiscsoportos gyermekfelügyelet gyermekük számára, az eddigi eljárásnak megfelelően igénylőlap kitöltésével teheti ezt meg, kérjék ebben az osztályfőnök és gyermekvédelmi felelős segítségét. Az intézmény portáján elérhető az igénylőlap.

Kérek továbbá mindenkit, hogy tartsa be a járványügyi helyzetre vonatkozó utasításokat, fogadják meg a tanácsokat, maradjanak otthon, és vigyázzanak magukra, a gyermekekre!

Bármilyen kérdés és probléma esetén intézményünk munkanapokon ügyeletet tart:

Telefon: 06-56-481-077

E-mail: orczy@fegyvernek.hu, intezmeny.vezeto.orczy@gmail.com

 

Hornyákné Szabó Bernadett

igazgató